Agenda
Urste Deinsdag van oktober dinsdag 6 oktober 2020 vanaf 20:11
Rabozaal de Lievekamp
Carnaval 2021 vrijdag 12 februari 2021 vanaf 13:10
Ossenkoppenrijk
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 1 jan 2020

Boeren Neijaorsreceptie

​Het is bijna zover. Nog even en dan weten we wie het nieuwe boerenbruidspaar is. Op facebook zien jullie al tips voorbijkomen, en we hebben ook vlogs gepost. Zeker de moeite van het bekijken waard!

Op 5 januari, na de nieuwjaarswensen van onze Hoogheden, zal de PCS De Raauw Ossekar de cd met winnaars van het MCLF 2019 presenteren. Een aantal artiesten zal hun lied ten gehore brengen. 

Arno II zal onze nieuwe Hofkunstenares, Lonneke Hoogstede, bedanken voor het ontwerpen van de jaarmedaille. Dat die prachtig is geworden, hebben we allemaal al kunnen zien. We hebben in Lonneke een waardige opvolgster gevonden van Ger van Iperen.

Het tweede deel van het Boeren Neijaor zal in het teken staan van het boerenbruidspaar. Op een ludieke wijze zal het kersverse paar worden onthuld. Als ceremoniemeester zal Carine van Ravensteijn, ofwel onze eigen boerin Caat, deze middag de presentatie verzorgen. Zij zal samen met Stadsprins, Jeugdprins en Between, het bruidspaar aan heel carnavalsvierend Oss voorstellen.

De Klooiers en Kiep Kwajt zullen voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Dus trekt uw beste boerenpak aan en komt allen proosten op het nieuwe jaar en het prachtige paar.