Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 27 sep 2019

Tonpratersavond

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019 vindt in de Rabo Zaal van De Lievekamp de Tonpratersavond plaats. Deze Tonpratersavond wordt georganiseerd door De Lievekamp in samenwerking met het Illuster Bruurschap. De presentatie is in handen van Jack van Lieshout en de muzikale invulling wordt verzorgd door één van de Osse kapellen.
Zes van de beste Brabantse tonpraters zijn uitgenodigd om een optreden te verzorgen in De Lievekamp: Marlon Kicken, Boy Janssen, Freddy van den Elzen, Dirk Kouwenberg en Berry Knapen. En de line-up wordt nog aangevuld met een verrassingsact.

Wat staat ons allemaal te wachten? In ieder geval hilarische voordrachten, maffe typetjes en ontelbare woordspelingen. De heren staan deze keer niet in het café of in het carnavalsgedruis, maar in de hun vertrouwde ton in onze Kleine Zaal. De tribune wordt voor deze gelegenheid ingeschoven en maakt plaats voor een echte ‘zitting’ met lange tafels en stoelen. Onze horecamedewerkers staan klaar om iedereen tussen de acts door van een drankje te voorzien.