Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug zaterdag, 1 mrt 2014

Bas Verwijlen ontvangt de Zilveren Pul.

Tijdens het druk bezochte bedrijvencarnaval bij stadsherberg 'Bellevue' op donderdag 27 februari 2014 ontvangt Bas Verwijlen van Prins Marielle 1 de Zilveren pul.

Vanwege het feit dat Bas al vele jaren op positieve wijze Oss op de kaart heeft gezet hebben bestuur en commissie voorzitters samen met de hofbrouwer Heineken besloten om de Zilveren pul 2014 uit te reiken aan een man, die staks wil gaan schitteren in Rio de Janairo.
Een man die al vele jaren ziel en zaligheid steekt in zijn sport, maar niet vergeet om af en toe mee te spelen met zijn voetbalelftal bij RKSV Margriet.
Een man die geel en blauw terug vindt in de Olympische ringen, die passen bij zijn sportieve apriraties. Een man die graag de degens, ook letterlijk kruist, met zijn tegenstanders.
Een man die hopelijk in 2016 aan Oss, Nederland, en de rest van de wereld laat zien dat 'unnen Geel /Blauwe' unnne Gouwe verdient, en dan bedoelen we een Olympische medaille

Op 27 februari 2014 heeft Hare Doorluchtige Hoogheid Stadsprins Marielle 1 de Zilveren Pul uitgereikt aan Bas Verwijlen.