Agenda
Oudjaarsparty 2023 - CV Doe Mar Dur zondag 31 december 2023 vanaf 20:00
Café de Schutskooi - Oijen
Neijaorreceptie zondag 7 januari 2024 vanaf 13:45
Bellevue
Lekker Los bij Hartog zondag 14 januari 2024 vanaf 13:11
Spitsbergenweg 18 Oss
Hap en stap zaterdag 20 januari 2024 vanaf 17:11
Centrum Oss
FAQ de Carnavalskwis zaterdag 20 januari 2024 vanaf 20:11
Lido
Jeugd 2.0 zondag 21 januari 2024 vanaf 13:30
de Hille
Klunen zondag 28 januari 2024 vanaf 14:00
Centrum Oss
50+ bal zondag 28 januari 2024 vanaf 14:00
De Binnenstad
Intocht stadsprins zaterdag 3 februari 2024 vanaf 13:00
Jan Cunenpark
Herdenking Korenbeurs zaterdag 3 februari 2024 vanaf 15:00
Centrum Oss, De Heuvel
Meer agendapunten >

halfvastennieuwsbrief_8

Osse Halfvasten Nieuwsbrief

Jaargang 4, nummer 8 – 8 januari 2017

Deze nieuwsbrief verschijnt 4 maal per seizoen, begin oktober, eind november, begin januari en twee weken voor de Osse Halfvasten. De Halfvasten Nieuwsbrief heeft vooral een functie voor de interne communicatie onder deelnemers en organisatie. Via deze nieuwsbrief worden nieuws en wetenswaardigheden onderling uitgewisseld. Iedereen die deelneemt aan de Osse Halfvastenoptocht kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan alle (oud-)deelnemers en organisatoren van de Osse Halfvasten, en naar alle abonnees van de nieuwsbrief van de SCVO. De redactie van de nieuwsbrief is in handen van de commissie PR en voorlichting van de SCVO. Voor meer informatie: Kathleen Fransen, e-mail: pr@scvo.nl.

De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op 5 maart 2017. 

Volg het actuele nieuws over de Osse Halfvasten via       


Early Bird tickets Osse Halfvastenfeesten

Op dinsdag 10 januari begint de EARLY BIRD verkoop voor de Osse Halfvastenfeesten. Wees hier snel bij want de eerste 100 kaarten kosten maar €11,- p.st.! Daarna zullen de kaarten €16,- euro zijn.

Wil jij weten hoe je aan je kaarten komt? Kijk dan op ons Facebook-evenement!


Inschrijving Halfvastenoptocht 2017

In de eerste â tweede maand van 2017 wordt de inschrijving voor de Halfvastenoptocht 2017 geopend. Hou onze website www.halfvastenoptochtoss.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte openingsdatum en ander actueel nieuws. Inschrijven gaat ook via deze website, en hier vind je binnenkort het nieuwe Reglement Halfvasten Optocht Oss 2017. Lees dit goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Inschrijven voor de optocht kan via deze link, of mail naar optocht@halfvastenoptochtoss.nl.

Als het aan ons ligt gaan bij deze zesde Halfvastenoptocht wat betreft creativiteit, deelnemersaantallen én de hoeveelheid enthousiast publiek Alle Remmen L'Oss.


Osse Halfvasten 2017

Het Osse Halfvasten is inmiddels een begrip in het Maasland! Voor het zesde jaar op rij gaan Alle Remmen L'Oss!

Op zaterdag 18 maart gaat de Halfvastentent weer open. De organisatie heeft een line-up weten te boeken waar iedere feestneus zijn vingers bij aflikt. Snollebollekes, de Lawineboy’s, John de Bever en Het Feestteam.

Natuurlijk op zondag eerst de Halfvastenoptocht. Aansluitend het legendarische gevelconcert waar wederom vele kapellen aan meedoen.

Het weekend wordt afgesloten met een afterparty waar ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Hij ’n ikke zetten met hun vrienden de tent nog één maal op z’n kop.

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina.


Osse Halfvasten opent met Halfvastenfeest in feesttent

Dit jaar gaan op zaterdag 18 maart Alle Remmen L'Oss tijdens het Halfvastenfeest. In samenwerking met Elberco en Het Lokaal gaan we flink uitpakken.

Vele artiesten zoals Snollebollekes, het FEESTTEAM , De Lawineboys en John de Bever zullen op het podium verschijnen, en allen hebben zij beloofd om tijdens het Halfvastenfeest Alle Remmen L'Oss te gooien.

We willen zaterdagavond met de inwoners van Oss en omgeving, en natuurlijke alle bouwers en deelnemers aan de optocht, maar ook alle andere carnavalsverenigingen, nog één keer dit carnavalsseizoen een groots feest vieren.


Osse Halfvastenoptocht 2017

Na vijf succesvolle jaren zal dit jaar voor de zesde keer een Halfvastenoptocht in de straten van Oss te zien zijn.

Voor steeds meer verenigingen is het niet alleen een eer, maar vooral ook erg leuk om hieraan deel te nemen. Na vele uren gewerkt te hebben aan de mooiste wagens en pakken is dit natuurlijk een mooie kans om ze nog een keer aan het grote publiek te laten zien.

We zien ieder dan ook graag op zondag 19 maart in de optocht of langs de kant.


Gevelconcert waar open lucht theater

Om 16.30 mag de confetti dan wel zijn neergedwarreld, maar het bier schuimt nog levendig. De vele muzikanten van de Osse kapellen gaan er voor zorgen dat dit nog wel even zo blijft.

De hele Eikenboomgaard zal worden omgetoverd tot open lucht theater, waar iedereen nog eens Alle Remmen L'Oss kan gooien! Uit alle ramen zullen de carnavaleske klanken klinken, voor iedereen op straat die aan wil sluiten in de bontgekleurde polonaise. We gaan dus bij het gevelconcert gewoon nog even buiten door met zijn allen, totdat we van toeten noch blazen weten!


Prijsuitreiking voor de allerbeste

Na al het zweet van maanden knippen, plakken, zagen, lassen en noem het allemaal maar op. Is er op zondagavond na de Halfvastenoptocht natuurlijk de prijsuitreiking.

En niet zomaar een prijsuitreiking maar eentje voor de aller-, allerbeste uit het land! Er is een prijs voor onze eigen toekomst: de Jeugd! Er is een prijs voor de individuelen, de kleine loopgroepen en de grote loopgroepen.
En dan natuurlijk voor de grotere wagens en groepen: de Prinsenwagens, een groep met wagen en dan de hele grote wagens!

Dus wees erbij en kom kijken of de wagen die jij de mooiste vond van de optocht een prijs in ontvangst mag nemen.