Agenda
Er zijn nog geen data bekend.

halfvastennieuwsbrief_3

Osse Halfvasten Nieuwsbrief

Jaargang 3, nummer 3 – 4 oktober 2015

Deze nieuwsbrief verschijnt 4 maal per seizoen, begin oktober, eind november, begin januari en twee weken voor de Osse Halfvasten. De Halfvasten Nieuwsbrief heeft vooral een functie voor de interne communicatie onder deelnemers en organisatie. Via deze nieuwsbrief worden nieuws en wetenswaardigheden onderling uitgewisseld. Iedereen die deelneemt aan de Osse Halfvastenoptocht kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan alle (oud-)deelnemers en organisatoren van de Osse Halfvasten, en naar alle abonnees van de nieuwsbrief van de SCVO. De redactie van de nieuwsbrief is in handen van de commissie PR en voorlichting van de SCVO. Voor meer informatie: Kathleen Fransen, e-mail: pr@scvo.nl.

De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op 29 november 2015. 

Volg het actuele nieuws over de Osse Halfvasten dagelijks via  ,  en 


Hou ut vrij en ben er 5 en 6 maart 2016 bij

In het weekend van 6 maart 2016 barst het feest weer los rondom de Osse halfvastenoptocht. Op zaterdag 5 maart kunnen deelnemers en andere halfvastenvierders elkaar ontmoeten tijdens het feest. De line-up is nog niet bekend, maar dat het net als de afgelopen jaren weer knalfeest wordt, beloven we. Zondag 6 maart zien we je graag bij de grootse Halfvastenoptocht. Kom en zie met eigen ogen of deze feestelijke optocht nog kleurrijker, mooier, groter, carnavalesker en vrolijker is als de afgelopen jaren En natuurlijk gaan we ook dan de tent in, rondom de prijsuitreiking doen we het feest van gisterenavond nog eens dunnetjes over.

Dus hou het vrij, en ben er beide dagen bij.

 


Osse Halfvastenoptocht 2016

Het carnavalsseizoen moet nog enigszins op gang komen, maar de meeste wagenbouwers zijn al menig vrij uur te vinden in hun grote of kleine, oude of nieuwe, schuur, loods of bedrijfshal. In eerste instantie natuurlijk om te schitteren in lokale en regionale optochten tijdens de vier zotte dagen.
Maar hoe allemachtig prachtig zou het zijn om met die wagens en andere creaties, waar met zoveel toewijding en liefde maanden aan gewerkt is, een halve vasten later nog eens te mogen pronken. Dat kan op zondag 6 maart 2016; dan trekken de mooiste groepen en praalwagens uit het hele land door de straten van Oss. En wie er dan de beste en mooiste blijkt te zijn.......  De concurrentie is groot, maar dat maakt de wedstrijd extra spannend.


Uitslag Halfvastenoptocht 2015

Wat was het een prachtige optocht 15 maart 2015, met zoveel mooie, kleurrijke deelnemers. De jury koos als winnaars:

1 De Maosratten
2 C.V. Dubbel D
3 Doe mar dillies

De volledige uitslag, met de punten per categorie, is hier te vinden.