Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >

halfvastennieuwsbrief_11

Osse Halfvasten Nieuwsbrief

Jaargang 5, nummer 11 – 18 februari 2018

Deze nieuwsbrief verschijnt 3 maal per seizoen, begin oktober, het weekend na carnaval en een week voor de Osse Halfvasten. De Halfvasten Nieuwsbrief heeft vooral een functie voor de interne communicatie onder deelnemers en organisatie. Via deze nieuwsbrief worden nieuws en wetenswaardigheden onderling uitgewisseld. Iedereen die deelneemt aan de Osse Halfvastenoptocht kan zo op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt en tegelijk een ander informeren. De nieuwsbrief wordt per e-mail toegestuurd aan alle (oud-)deelnemers en organisatoren van de Osse Halfvasten, en naar alle abonnees van de nieuwsbrief van de SCVO. De redactie van de nieuwsbrief is in handen van de commissie PR en voorlichting van de SCVO. Voor meer informatie: Kathleen Fransen, e-mail: pr@scvo.nl.

De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op 4 maart 2018. 

Volg het actuele nieuws over de Osse Halfvasten via       


Inschrijving Halfvastenoptocht 2018

De inschrijving voor de Halfvastenoptocht van zondag 11 maart 2018 is weer geopend. Houd onze website www.halfvastenoptochtoss.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor actueel nieuws of neem via deze wegen contact met ons op als je nog vragen hebt.

Inschrijven gaat ook via deze website, en hier vind je ook het Reglement Halfvasten Optocht Oss 2018.


Tickets Osse Halfvastenfeesten

De kaartverkoop voor het Halfvastenfeest op zaterdag 10 maart 2018 is geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Opera Men aan de Kerkstraat in Oss, en bij Het Lokaal in Oss online via www.hetlokaal-oss.nl/tickets en ter plaatse aan de bar.


Osse Halfvasten 2018

Het Osse Halfvasten is inmiddels een begrip in het Maasland! Voor het zevende jaar op rij zeggen de mooisten uit Oss en de verre omgeving Kèkt Oss Gaon in de Osse Halfvastenoptocht.

Maar daarnaast gaat op zaterdag 10 maart ook de Halfvastentent weer open. De organisatie heeft een line-up weten te boeken waar iedere feestneus zijn vingers bij aflikt.

Het weekend wordt afgesloten met een afterparty waar ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina.


Osse Halfvasten opent met Halfvastenfeest in feesttent

Gelukkig hebben we nog een feestje achter de hand! Ook al hebben we na Carnaval wel even wat rust verdient, na een paar weken begint het toch weer te kriebelen, en daarom zoals je van ons gewend bent het Halfvastenfeest.

Ook in 2018 zal er op de Eikenboomgaard tent geplaatst worden waar we op zaterdagavond 10 maart kunnen gaan genieten van diverse optredens. Dit jaar betreedt onder andere Baby Blue het podium; deze coverband is bekend van hun optredens op diverse festivals in de omgeving. Maar ook De lawineboys zijn er; al jarenlang bekende gezichten bij de carnavalsvierders. En wat dacht je van Ramon Hermans; bekend van de nummers "M'n favoriet" en "Hypnose". En tenslotte De partyfriex; een feestduo bekend van het nummer "Ik moet zuipen".

De tent zal net even anders ingericht worden dan andere jaren, en ook zullen de toiletvoorzieningen verbeterd worden.


Halfvastenontbijt: een goede bodem

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om te ontbijten in de feesttent.

Nog even rustig bijkomen van het feest en ondertussen lekker ontbijten, zodat je daarna klaar bent om de optocht te gaan lopen en het mooiste van de loopgroep en/of wagen te laten zien.

Wil je deelnemen aan het ontbijt, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar halfvasten@scvo.nl.


Osse Halfvastenoptocht 2018

Na zes succesvolle jaren zal dit jaar voor de zevende keer de Halfvastenoptocht in de straten van Oss te zien zijn.

Komt dat zien: de mooiste carnavalsgroepen uit de regio en omstreken. Tijdens de Halfvastenoptocht mogen wij de nummers één, twee en drie verwelkomen. Grote concurrentie voor de Osse pracht, want vorig jaar wonnen verschillende groepen uit Oijen de grote prijzen tijdens de Halfvastenoptocht. De vraag is nu dan ook: gaan die er dit jaar weer met de grote prijzen vandoor?

We gaan het zien op zondag 11 maart 2018.


Prijsuitreiking voor de allerbeste

Na al het zweet van maanden knippen, plakken, zagen, lassen en noem het allemaal maar op. Is er op zondagavond na de Halfvastenoptocht natuurlijk de prijsuitreiking. En niet zomaar een prijsuitreiking maar eentje voor de aller-, allerbeste uit het land!

En natuurlijk maken we ook hiervan een prachtig feest met Franky Stardust en DJ Many More. De tent zal weer langzaamaan vollopen met alle carnavalsverenigingen uit de omgeving. En natuurlijk wordt er 's avonds bekendgemaakt wie de mooiste wagen heeft laten zien.

Houdt voor de laatste nieuwtjes onze Facebookpagina in de gaten.