Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Grootse aankondiging: De (G)ouwe avond!!
Op zondag 2 maart gaat het gebeuren in de Rusheuvel bij de Krinkelkoppen! Op de waanzinnige klanken van liveband 'Slamm' kunnen de voetjes van de vloer. Uit de geluidsboxen zullen melodieën klinken van weleer, everybody loves the 80’s and 90’s!
Wijer leze
Prijsuitreiking optocht op het Ossekoppenplein!
Ben jij ook benieuwd wie er in de prijzen is gevallen of gewoon zin om de middag gezellig voort te zetten, kom dan naar het Ossekoppenplein.
 Alle Ossekoppen en Ossenekskes zijn vanaf 13.11 uur van harte welkom.
Wijer leze
The Hille back to the 80`s and 90`s
Een fantastische (thema)avond staat zondagavond 2 maart op het programa in de Hille. Wie houdt nou niet van die mooie jaren eind vorige eeuw? De tijd van Madonna en Pacman en de kubus van Rubik.
Wijer leze
Even voorstellen: CV de Afschuimers‏
CV de Afschuimers bestaat sinds 11-11-2011. Dus een vrij jonge vereniging van feestvierders van middelbare leeftijd.
Wijer leze
Pilsje Hoempa 2014
Op zondag 9 februari organiseert prinselijke carnavalsvereniging de Krinkelkoppen uit Oss het teruggekeerde Pilsje Hoempa. Wij willen graag het evenement onder uw aandacht brengen en hopen dat u redactioneel aandacht aan het evenement kunt schenken.
Wijer leze
Goed bezig bus
Tijdens de carnaval reis je met een dalurendagkaartje voor € 5,50 de hele dag met de bussen van Arriva en Veolia in Brabant.
Wijer leze
Kick Off Beatz bij Vivaldi
Op 28 februari om 19:00 uur start voor jongeren het carnaval in Vivaldi! De jongeren van 10 t/m 12 jaar zijn dan welkom tot 22:00 uur. Een begin van carnaval voor de komende jaren in Oss want daar kunnen we ook een heel vet feest organiseren.
Wijer leze
Zotte avond met Q-Music
Het oude intieme Mombakkes feestje is uitgegroeid tot een groot carnavalsfeest: D’n Zotte avond. Daar moet je bij zijn! Dit jaar met een muzikale topact van niemand minder dan Q-Music!
Wijer leze
Intocht Prins in het Ossekoppenrijk
Niemand minder dan prefesser John van Boekel zal bij aanvang van de intocht een voordracht houden over de legende van Ossie d´n Os uit Oss. Stipt om 12.11 uur! Hiermee schrijven hij en Prins Mariëlle d`n Urste wel geschiedenis, want er vallen heel wat zaken samen...
Wijer leze
Jeugddisco carnaval in de Hille
In de Hille barst zaterdagmiddag 1 maart het grote carnavalsspektakel los. De Raauw Ossekar maakt om éen uur de deuren open voor het Jeugddisco carnavalsfeest. De DJ van Showtime draait zijn schuiven open en iedereen staat klaar voor een geweldige feestmiddag.
Wijer leze
Ossie adviseert: Verstand op nul!
Er zijn van die momenten: ik ga er voor zitten om weer een herderlijk en carnavalesk idee te spuien en er gebeurt helemaal niks in mijn afgekeurde koeienkop, waar de gemiddelde Ossekop iets mee kan. Terwijl het nieuwe jaar al weer twee weken bezig is en je van hét icoon toch mag verwachten dat er iets zinnigs wordt meegegeven om over zes weken gemotiveerd en gestructureerd aan de vier mooiste dagen van het jaar te beginnen, weigert mijn denkapparaat elke medewerking.
Wijer leze
Carnavalskrant 2014
In de 2e week van februari verschijnt de carnavalskrant, ook dit jaar weer verspreid als bijlage in Weekblad Regio Oss. Dit jaar weer een echte bewaarkrant, met volop nieuws over alles wat er tijdens het carnaval in het Ossekoppenrijk te doen is.
Wijer leze