Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 17 feb 2015

Boerenspelen 2015, dinsdag 17 februari

De strijd barst los! Voor het derde jaar op rij zullen carnavalsdinsdag de Boerenspelen gehouden worden. De deelnemers zijn elk jaar fanatieker en vastberadener om de unieke wisseltrofee mee naar huis te nemen.
Sinds vorig jaar staat de trofee in café Lollipop. En als het aan Amber Doomernik, aanvoerster van team Lollipop, ligt, blijft die daar staan. Met een team dat volledig uit dames bestaat, is de overwinning gegarandeerd. Aangemoedigd door manlijke cheerleaders, compleet met pompons, zullen zij naar de overwinning gejuicht worden. De speciale teamkleding is al uitgezocht, er is geoefend en getraind (nou ja, in elk geval mentaal dan) en de dames zijn klaar voor de strijd. Sowieso zijn ze het knapste team vinden ze zelf. De deelneemsters zijn vastbesloten te winnen.

Nummer twee vorig jaar was het team van de Hekkesluiters. Zij zeggen het volgende: op de dinsdag van carnaval zijn de hekken nog steeds geopend en gaan wij als Hekkesluiters voor de winst op de Boerenspelen! We bereiden ons voor door de avonden ervoor veul alcoholische versnaperingen tot ons te nemen, veul te weinig te slapen en veul te veul te doen. Vorig jaar verloren we van het team van de Lollipop, maar dit jaar gaan we beter geolied de strijd in. Niet denken maar doen. De Spelen winnen we op karakter, want training is voor de talentlozen!

Durf jij deze uitdaging aan te gaan en wil jij ook meedoen? Meld je voor zondag 15 februari 2014 aan met een team van 11 volwassen personen bij goch@scvo.nl