Agenda
Neijoarsreceptie SCVO
zondag 4 januari 2026 vanaf 13:45
Café Bellevue
Café Bellevue
Vrijgezellendag Boerenbruidspaar
zaterdag 17 januari 2026 vanaf 14:00
centrum Ossekoppenrijk
centrum Ossekoppenrijk
We Gaon Deur!
zaterdag 17 januari 2026 vanaf 19:30
Lido
Lido
Klûnen
zondag 25 januari 2026 vanaf 14:00
Centrum Ossekoppenrijk
Centrum Ossekoppenrijk
50+ BAL
zondag 1 februari 2026 vanaf 14:00
Het Ontmoet Centrum
Het Ontmoet Centrum
Herdenking bij de Korenbeurs
zaterdag 7 februari 2026 vanaf 14:11
Korenbeurs
Korenbeurs
Vossenjacht
zaterdag 7 februari 2026 vanaf 15:30
Centrum Ossekoppenrijk
Centrum Ossekoppenrijk
R-OSS-ettenregen
zaterdag 7 februari 2026 vanaf 15:30
Café Bellevue
Café Bellevue
Ameezing Concert Carnavalesk
zaterdag 7 februari 2026 vanaf 20:00
de Groene Engel
de Groene Engel
Sleuteloverdracht
zondag 8 februari 2026 vanaf 10:00
Gemeentehuis
Meer agendapunten >
Gemeentehuis
Terug
donderdag, 5 feb 2015
Het Osse Carnaval kent vele vrijwilligers in allerlei hoedanigheden. Sommigen staan in de publieke belangstelling, maar velen zijn ook actief achter de schermen. Zij verdienen het om een keer in het zonnetje te worden gezet!
Sinds het seizoen 2012-2013 kent de SCVO de zogenaamde R-OSS-ettenregen, waarbij vrijwilligers welke al een veelvoud van 11 jaar actief zijn in het Osse Carnaval een keer (extra) in het zonnetje worden gezet. Dit kunnen leden van een carnavalsvereniging of een kapel zijn, of iemand die al 11 jaar of meer meedoet aan de optocht, of mensen die zich in zetten op een school, in een buurthuis of een voetbalvereniging
Carnavalsvrijwilligers krijgen zaterdag 7 februari een Rosset
Het op een leuke manier vieren van Carnaval steunt op die vrijwilligers. Ze zijn hard nodig en daarom wil de SCVO graag de carnavalsvrijwilligers in het zonnetje zetten. Hiervoor is inmiddels een regelement opgesteld om de bedoeling van deze ‘R-OSS-et van de Prins’ duidelijk te maken. Dit reglement is te vinden op de website.
Zaterdag 7 februari 2015 vanaf 15:30 in de Residentie van het Ossekoppenrijk, De Ontmoeting.

