Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 29 jan 2015

Dweilmaondag 16 februari

Ook dit jaar gaan we weer dweilen op carnavalsmaandag. Om 14.11 uur is de start op het Ossekoppenplein. Om 19.30 uur is de afsluiting met een prijsuitreiking.
De voorbereidingen van de organisatie zijn in volle gang. De dweilkaarten liggen bij de drukker. De buttons zijn al binnen en zijn dit jaar wéér mooier dan vorig jaar. De deelnemende cafés zijn weer enthousiast. 

Echte dweilen
Onze Hoogheden Prins René dun Urste en zijn Adjudant Jacco en hun gevolg staan als ervaren dweilers te trappelen. Ze hebben dit jaar in hun drukke agenda extra veel tijd vrijgemaakt voor het dweilen. Kortom: alle ingrediënten om er een mooi feest van te maken zijn aanwezig. 

Dweilkaarten bij Cafés en Ossekoppenplein
Net als vorig jaar is onze Hoofdman van Ut Gilde, Dennis, dagvoorzitter van het Ossekoppenplein. Hij verwacht een grote opkomst van prachtig verklede carnavalsvierders. Dweilkaarten kunnen op het Ossekoppenplein gekocht worden voor € 4,00. Daar kunnen ook de beroemde carnavalsmunten gekocht worden. Dweilkaarten zijn verplicht! 

Win een prijs 
De prijzen zijn ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door een aantal ondernemers uit het centrum. Er zijn prijzen voor de leukst verklede man en vrouw en het leukste deelnemende team. De wisseltrofee voor mooist aangekleed café staat sinds vorig jaar bij Café Toffee.

Nix
Ten slotte wijzen we er op dat het dweilen nix is. Een pilsje op z’n tijd, maar onder de 18 niet, ook met carnaval.

Gilde Osse Carnavals Horeca
Dweilen wordt georganiseerd door het GOCH, volg dit bourgonische team via Facebook.