Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 20 jan 2015

Ossekoppenrijk bruist van talent, OEPZ Got Talent!

Op vrijdag en zaterdag 16 en 17 januari schitterde talent van het podium af in het Oude Theater bij OEPZ Got Talent, georganiseerd door carnavalsvereniging ’t Ken Net.

8 Prinsenparen acte de presence

Het groot Osse Prinsenbal op vrijdag was een groot succes, maar liefst 8 prinsenparen hebben acte de presence gegeven op de vrijdagavond. Regisseur Laura Angenendt kon niet anders dan concluderen, dat iedereen die de doorloop gedaan had woensdag, mocht optreden bij OEPZ Got Talent. Het is een fantastische show geworden met flink wat dynamiek.


Nét niet

Balletschool Dimphy en de Road van 11 verraste het publiek met hun mooie dans. De 3de Helft had kippen die kwamen auditeren, de Krinkelkoppen liet ons de bejaarden disco zien en CV de Hekkesluiters hield het 'stilletjes' met hun silent band act. Het meest verrassende optreden kwam van CV ’t Ken Net zelf die afgelopen maanden ontzettend veel tijd had gestoken in filmbeelden die het witte doek nét niet bereikt hadden. 


Beste act
De organisatie had op beide avonden een wedstrijd element toegevoegd. Het publiek mocht de beste act van de avond bepalen. Vrijdag wonnen de Krinkelkoppen en zaterdag won, na lang beraad met de jury voorzitter en zijn Leontien, SCV Wa Doen We met hun tonproaters/zang act.​