Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 20 jan 2015

Prinsheerlijk uit eten gaan?

Bij deze een uitnodiging voor de derde prins-heerlijke hap- en stapavond. Op 31 januari 2015 om 17.11 uur is het zover. Een gezellige avond langs meerdere restaurants en cafés in het Osse centrum. Wurrùm? Dúrrum!
Hoe werkt het? 
Deze derde editie van de “Prins-heerlijke avond” belooft een culinaire tocht langs de centrumhoreca. We starten om 17.11 uur met een gezamenlijke welkomstborrel en een amuse bij residentie De Ontmoeting. Daarna gaan we in groepjes happen en stappen onder leiding van Stadsprins René I, zijn adjudant Jacco of iemand van Ut Gilde.

Aanmelden via mail
Laat u culinair verwennen (dus géén carnavalsmenu) en geniet van de gezellige sfeer in de feestcafés die we bezoeken. Hier komen alle deelnemers steeds weer samen. Iedereen kan meedoen: alleen of met een groep, met en zonder carnavalshart, jong en oud. Meldt u aan via goch@scvo.nl, maar wacht niet te lang. Op de facebookpagina Gilde Osse Carnavals Horeca vindt u meer informatie.

Heerlijk eten en gezellig feesten
De leden van Ut Gilde staan garant voor een onvergetelijke avond die perfect verzorgd zal zijn. De vorige edities waren supergezellig en zeer geslaagd. De deelnemers waren enthousiast over de unieke formule: heerlijk eten en gezellig feesten.

Kosten
De kosten zijn ook dit jaar € 33,00 pp exclusief drankjes. Die kunt u met de ELF-munt betalen. De munten zijn tijdens het evenement te koop in de residentie en kunnen tijdens de hele carnaval gebruikt worden.