Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 31 jan 2011

danswedstrijd met jochem van gelder

Op zaterdag 5 maart organiseerd de SCVO een heuse danswedstrijd voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Jochem was zelf in Oss om aan Dtv uit te leggen wat er allemaal gaat gebeuren. De wedstrijd wordt gehouden onder de naam: 'Super Swing Star' en is één van de vele activiteiten die Jochem van Gelder begeleidt tijdens de kindermiddag op de heuvel. Samen met de Stichting CarnavalsViering Oss (SCVO) maakt de tv-presentator er een groot feest van in de binnenstad van Oss.

​Super Swing Star is een danswedstrijd voor kinderen waarbij zij strijden om de titel 'Beste Danser(es) van Oss'. Dit doen zij in de ring, zoals bij bokswedstrijden. Maximaal vijgtig enthousiaste dansers mogen deelnemen aan de wedstrijd en kunnen zich inschrijven via keinderdweilen@scvo.nl.
De kindermiddag op het Ossekoppenplein op de Heuvel start om 14.30 uur met de intocht van de Jeugdoptocht. Na het officiële programma barst de strijd los om de beste danser(es) van Oss te worden en kunnen kinderen deelnemen aan het authentieke Keinderdweilen. Op vertoon van een stempelkaart krijgen de kinderen allerlei lekkernijen en kunnen bovendien met hun volle kaart een leuke prijs winnen. Deelnemers aan de jeugdoptocht mogen gratis Keinderdweilen. De andere kinderen kunnen een stempelkaart kopen op het Ossekoppenplein. De prijzen van de jeugdoptocht uitgereikt door Jeugdprins Roy en zijn adjudant Tom. Samen met Jochem van Gelder maken zij de winnaars bekend.

Het filmpje van Dtv vind je hier

Bekijk op youtube hoe de danswedstrijd in zijn werk gaat!