Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 29 jan 2011

2e A-Meezing Concert Carnavalesk

Na het overweldigende succes van vorig jaar is er natuurlijk een vervolg op het A-Meezing Concert Carnavalesk, wederom in de Groene Engel. Op 26 februari is het weer zover, het evenement dat niemand wil missen die ook maar een beetje affiniteit heeft met carnaval. Het Concert Carnavalesk heeft niet voor niets A-Meezing in de naam staan. Want niet alleen de keur aan artiesten staan te zingen. Ook de bezoekers hebben de mogelijkheid om oude en nieuwe liedjes luidkeels mee te zingen. Het smoesje “ik ken de tekst niet” gaat deze keer niet op. Alle teksten zijn te lezen in de gratis verstrekte boekjes en voor wie zijn leesbril niet bij zich heeft ook groot geprojecteerd op en scherm. Nee, er is echt geen reden om niet mee te zingen met Babs van Balveren, Gebroeders van Vugt, Sjaak en Peer, Martine Grünwald, Frans de Poot, Maarten Kling en Buurman en Buurman. Begeleid door Vanavond niet, schat! en Kiep Kwajt hoeft niemand een toontje lager te zingen. Zelfs Herman Klitsie wil het tijdens zijn Burgemeesterschap nog éénmaal meemaken om als artiest op het podium te staan. Hij zal in een verrassende act met zijn zoetgevooisde klanken het publiek versteld doen staan!
​Ook uit Lith, nu behorend bij Groot- Oss, komen de artiesten. De Lithse Revuo’s zullen tijdens het Concert Carnavalesk op de voor hen zo karakteristieke wijze een optreden verzorgen. Dat betekent scherpe teksten met veel bravoure gebracht! Uit Oeteldonk komt No Nonsens die landelijke een hit scoorden met het nummer “Hij leeft nog”. Kortom, een avond die vol muzikale verrassingen. Naast het muzikale vertier is er tijd ingeruimd om de Gouden Ossekop uit te reiken. Deze onderscheiding is de hoogste onderscheiding binnen het Osse carnaval en wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die veel betekent voor het Osse carnaval. Illustere voorgangers van de nu nog onbekende ontvanger zijn onder andere Theo van der Steen, de Meisjes van Plezier en Marjo Reijs.
Zo’n avond wil en mag je natuurlijk niet missen. Kaarten zijn te koop aan de kassa van de Groene Engel of via www.groene-engel.nl en kosten € 13.50