Agenda
Oudjaarsparty 2023 - CV Doe Mar Dur zondag 31 december 2023 vanaf 20:00
Café de Schutskooi - Oijen
Neijaorreceptie zondag 7 januari 2024 vanaf 13:45
Bellevue
Lekker Los bij Hartog zondag 14 januari 2024 vanaf 13:11
Spitsbergenweg 18 Oss
Hap en stap zaterdag 20 januari 2024 vanaf 17:11
Centrum Oss
FAQ de Carnavalskwis zaterdag 20 januari 2024 vanaf 20:11
Lido
Jeugd 2.0 zondag 21 januari 2024 vanaf 13:30
de Hille
Klunen zondag 28 januari 2024 vanaf 14:00
Centrum Oss
50+ bal zondag 28 januari 2024 vanaf 14:00
De Binnenstad
Intocht stadsprins zaterdag 3 februari 2024 vanaf 13:00
Jan Cunenpark
Herdenking Korenbeurs zaterdag 3 februari 2024 vanaf 15:00
Centrum Oss, De Heuvel
Meer agendapunten >

Commissie PR en Voorlichting

Publiciteit voor het Osse carnaval

Publiciteit is vandaag de dag een van de belangrijkste succesfactoren voor het slagen van een evenement. Daarom bestaat onze commissie niet alleen uit tekstschrijvers,vormgevers en online-technici, maar behoren ook de pr-leden van andere commissies tot onze commissie. Zodat we alle pr-mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Hieronder passeren ze de revue.

 

SCVO-website en online activiteiten

Uit het huidige medialandschap zijn de online media niet meer weg te denken en carnavalsvierend Oss mag daarin niet ontbreken. Denk hierbij niet alleen aan de SCVO-website, maar ook aan de sociale media Facebook, Twitter en Instagram. Vele commissies hebben op de website een eigen pagina, en daarnaast eigen online-accounts. Ieder kent immers een eigen doelgroep, maar samen brengen ze @carnavalinoss en #carnavalinoss tot leven. Bezoek de pagina's eens!

 

Drukwerk

Door de unieke samenwerking met Putters Print & DeSIGN beschikt de commissie PR & Voorlichting over een scala aan mogelijkheden om commissies te ondersteunen met op maat gemaakt drukwerk zoals posters, flyers, postcards, entreekaartjes, uitnodigingen, enzovoort. De opmaak wordt verzorgd door de vormgeverers van de commissie, het drukwerk door de vakmensen van de drukkerij.

 

Persvoorlichting

Regelmatig worden door de commissie perspresentaties georganiseerd voor de lokale pers. Maar ook in het versturen van persberichten naar de lokale media heeft de commissie PR & Voorlichting een actieve en coördinerende rol.

 

Pagina's weekblad Regio Oss

In aanloop naar de vijf carnavalsdagen verschijnt met regelmaat een dubbele pagina met actueel carnavalsnieuws in weekblad Regio Oss. Tevens is de pagina voorzien van de logo's van alle sponsoren. De redactie hiervan is in handen van de commissie PR & Voorlichting in samenwerking met weekblad Regio Oss.

 

Nieuwsbrief

De SCVO nieuwsbrief verschijnt twaalf keer per jaar, namelijk iedere 11e van de maand, en is vooral bedoeld voor de interne communicatie binnen de SCVO en alle verenigingen, clubjes, kapellen, besturen, Hoogheden, sponsoren, enzovoorts. Via de nieuwsbrieven worden nieuwtjes en wetenswaardigheden actief onder de aandacht gebracht van bijna 500 abonnees. Deze nieuwsbrieven worden volledig verzorgd door de redacteuren van onze commissie. Voor meer informatie over de nieuwsbrief, het archief, de verschijningsdata en het aanleveren van kopij kunt u hier klikken. Wilt u deze nieuwsbrief ook zelf ontvangen, klik dan hier om u aan te melden.

 

D-TV

De commissie doet regelmatig een beroep op de lokale televisiezender D-TV. Naast interviews en samenvattingen over het Osse carnaval, zijn ook commerciële boodschappen over Osse carnavalsactiviteiten op D-TV te zien.

 

Carnavalskrant

Met de Carnavalskrant wordt beoogd alle Ossenaren te informeren over de openbare carnavalsactiviteiten in Oss. De krant wordt volledig in eigen beheer van de SCVO gemaakt. Een compleet redactieteam, bestaande uit vormgevers en tekstschrijvers, zorgen voor 40 pagina`s actueel leesplezier inclusief opmaak van advertentie.

 

Voor meer informatie: Iris Aarts, e-mail: pr@scvo.nl.


Commissieleden

Iris Aarts
Yvonne Aarts
Hans van den Brink
Stan Smits
Roel Boerboom
Anne van Oers
Joop van Orsouw
Jack Post
Erik Van Oosten
Anke Pennings
Bibi Fransen
Arno van den Elzen
Wesley van Vlijmen
Carla de Jong
Anita de Vree
Marieke Bechtold
Alphons Bakker
Robert van Vlijmen

Voorzitter
Vice-voorzitter
Coördinator Hoffotografie
Coördinator online media
Techniek online media
Techniek online media
Illustraties
Vormgeving
Vormgeving
Vormgeving
Vormgeving
Vormgeving
Redactie online
Redactie website
Redactie dubbele pagina's
Redactie dubbele pagina's
Tekstschrijver, tekstuele controle
Tekstschrijver