Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 4 jan 2018

Carnavaleske beleving bij Sjiek Sjantant op 20 januari

Spijtoptanten! Die waren er na de 1e editie van Sjiek Sjantant op 3 februai 2017 ontzettend veel. De enthousiaste verhalen van de ongeveer 450 bezoekers die er in De Lievekamp die avond bij waren werkten zo aanstekelijk dat menige Ossekop zich voornam het volgende spektakel live mee te maken.

Dat kan dan op zaterdag 20 januari 2018, natuurlijk weer in de geel-blauw getransformeerde lokale schouwburg. Met opnieuw een drietal segmenten die eensgezind voor een swingende voorstelling gaan zorgen: het ruim 40-koppige orkest van muziekvereniging Hartog, een selectie van 13 gepolijste en doorleefde solisten en de - hopelijk - volle zaal die als massale backing groep voor volume en sfeer in deze ambiance gaat zorgen.

Een hemel op aarde? Het aardse paradijs? Hèt moment van 2018? Noem het zoals je wilt, Sjiek Sjantant is het format dat iedereen als een ultiem stukje geluk beleeft. Geen enkele discussie, alle neuzen in dezelfde lawaaierige richting en de nostalgie van liedjes waarvan de teksten nog haarscherp in je geheugen staan gegrift.

Stichting Carnavalsviering Oss, Muziekvereniging Hartog, Stichting Oss Cultureel en theater De Lievekamp leverden hun specifieke kwaliteiten voor een creatief volksfeest. Geen stress code, maar een toegepaste geel-blauwe dress code van oorbellen, extensions, lingerie en alles wat in de volgepropte kleedkist te vinden is. Met een voor en na programma, met een gezellig keuvelende presentator en met dweilorkesten. En dus met bezoekers die al deze ingrediënten en accessoires op carnavaleske waarde weten te schatten.

Reserveren via www.lievekamp.nl

Programma:

19.11:              Het feest kan beginnen . . .

20.11:              1e uur Sjiek Sjantant

21.11:              Pilsje Hoempa in de pauze

21.44:              2e uur Sjiek Sjantant

22.44:              Ja-ja, het is weer feest . . .

01.11:              Houedoe, het beste . . .