Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 12 jan 2017

Vrijgezellendag Boerenbruidspaar

Ons Katrijn en Pieke zijn inmiddels een paar weken verloofd, beide families zijn er, onder voorbehoud, ook wel een bietje blij mee en nu is het tijd voor een mooi feestje! Op zaterdag 14 januari 2017 is de aftrap voor het Vrijgezellenfeest. Want zonder vrijgezellenfeest kan er geen trouwerij zijn. Pieke hoopt op een stripper en ook ons Katrijn heeft zo haar wensen maar… wat het Gevolg in petto heeft, is nog een verrassing.
Om 15:11 uur zal het feest in De Lollipop beginnen. Onze Pieke zal daar zijn eerste proeve van bekwaamheid onder het kritisch oog van zijn toekomstige schoonfamilie moeten doorstaan. Daarna vervolgt ons bruidspaar zijn tocht naar de tweede kroeg waar diverse activiteiten ondernomen
gaan worden die meteen duidelijk maken of Pieke en Katrijn kunnen samenwerken maar ook over een dosis doorzettingsvermogen beschikken. 

Ook in de laatste kroeg zullen de echtelieden zich moeten bewijzen. Aansluitend zal daar een frietje met een snack gegeten kunnen worden. Daarna zullen Katrijn en Pieke huiswaarts keren om de kippen op stok te zetten en de waterpomptang te poetsen. Nee, niet samen… al zullen ze dat wel willen! Ons bruidspaar hoopt op een grote opkomst tijdens hun Vrijgezellenfeest want ze houden wel van een bietje veul volk!