Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 21 dec 2016

Jonge Carnavalstalenten gezocht!

Carnaval is een feest voor iedereen en zeker de jeugd mag daarbij voorop lopen. Op 15 januari wordt Oskaris XIII als Jeugdgrootvorst van P.C.S. de Raauw Ossekar onthuld. Jonge feestneuzen worden bij deze uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstig Jeugdgrootvorst, Jeugdadjudant of als lid van de Jeugdraad van Elluf.

​Oskaris XIII en zijn of haar Adjudant wordt door een zeer geheime Geheimraad gekozen. Jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar kunnen als Jeugdraadslid of als Jeugdgrootvorst en -adjudant een geweldig leuke carnaval meemaken.  In wijkcentrum de Hille wordt in vier dolle dagen het Carnavalsfeest gevierd. Als bijzonder persoon ben jij daar overdag dan ook van harte welkom.

Hou jij van carnaval vieren en heb je wel zin om als Raadslid mee te doen? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar info@raauwossekar.nl. Vertel ons waarom je het leuk vindt Jeugdraadslid te worden en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent en waar je woont. Als je het ook tof vindt Jeugdgrootvorst te worden, vertel dat dan ook maar meteen. Oh ja, vergeet je niet je ouders te vragen of zij dat ook wel goed vinden? Zie ook de website www.raauwossekar.nl en kijk even bij Jeugdgrootvorst.