Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 6 nov 2016

Twee dames regeren de Krinkelkoppen

In een drukbezocht café Bellevue werden zaterdag 5 november Grootvorstin Miranda d'n Urste en haar Adjudante Lian onthuld als de nieuwe hoogheden van P.C.V. de Krinkelkoppen. Het was een erg gezellige avond, wat meteen veel goeds belooft voor komend carnavalsseizoen. Krinkelkoppen proficiat! Beide dames stellen zich onderstaand aan u voor.
"​Mijn naam is Miranda van Schayk en dit jaar ben ik Grootvorstin van de Krinkelkoppen. Samen met mijn Adjudante Lian van de Vondervoort gaan wij er een geweldig feest van maken! Ik ben geboren en getogen in Oss dus een echte Ossekop en carnaval is me met de paplepel ingegeven. Vrij actief binnen onze vereniging vanaf dag 1 dat ik lid ben. Ben bestuurslid, rammel mee met onze kapel, plek en schilder elk jaar in onze bouwloods mee aan de wagen, zit in de commissie ter ere van ons naderende jubileum en verricht waar dan ook de nodige hand en spandiensten. Inmiddels al 25 jaar getrouwd met Geert van Schayk en samen hebben we twee zonen, Ricardo en Angelo. Ik hoop samen met mijn Adjudante Lian, alle Krinkelkoppen en de rest van carnaval vierend Oss en omstreken er een super leuke carnaval van te maken.

Ik ben Lian van de Vondervoort, geboren in Kleidonk Maren-Kessel en woon in Knollenrijk! Getrouwd met Erik, samen 3 kinderen en hou wel van een feestje! Speel graag trompet met de Krinkelbloazers, organiseer met de commissie het jaarlijks Kerstfestijn en ik vind het een eer dat ik dit jaar 'Adje' mag zijn van grootvorstin Mirande d’n Urste! We gaan er met zijn allen een leuk jaar van maken!

Ons motto is: Leef alsof het je laatste dag is!"