Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 7 sep 2016

Audities ‘Sjiek Sjantant’

​Voor de organisatie van ‘Sjiek Sjantant’ hebben maar liefst 4 Osse culturele organisaties elkaar gevonden: Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO), theater De Lievekamp, Stichting Oss Cultureel SOC) en Muziekvereniging Hartog (Hartog)!

Op vrijdag 3 februari 2017 vindt in theater De Lievekamp de eerste voorstelling van deze nieuwe activiteit plaats, een muzikale interactie tussen een 40-koppig orkest, een dozijn solisten en een volle zaal.

Voor de klankrijke presentatie van 22 Nederlandstalige Carnavaleske liedjes zoeken wij talentvolle zangers (m/v), die zowel solo- als ensemblezang verrichten. De criteria voor aanmelding zijn:
  • Geboren vóór 3 februari 1999;
  • Podiumervaring;
  • Goede, duidelijk en krachtige zangstem (sopraan / alt / tenor / bariton / bas);
  • Extroverte en enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Betrokkenheid en/of positief gevoel bij Carnaval en Nederlandstalige muziek.

De audities worden gehouden op zaterdag 1 oktober 2016 van 10.00 tot 14.00 uur, met – afhankelijk van het aantal aanmeldingen - een 2 e auditieronde op zaterdag 8 oktober 2016. Aanmelden voor de audities kan hier door het invullen van het auditieformulier. U ontvangt dan uiterlijk 29 september verdere gegevens over datum, tijdstip en locatie. Op het auditieformulier wordt u nader geïnformeerd over muziekkeuze en uitvoering van de gekozen song.