Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 23 jan 2014

Volop plezier zaterdag op het OSSEKOPPENPLEIN

Op 1 maart start het Osse carnaval. Natuurlijk op het Ossekoppenplein waar om 13.11 uur jong tot oud van harte welkom is. Nagenoeg gehele middag staan de kinderen centraal op het Ossekoppenplein.
Urste OSSE TALENTEN SHOW


Om 13.11 uur beginnen de voorrondes van de urste Osse Talenten Show. Kinderen tot 14 jaar kunnen hun talenten tonen met het thema Carnaval. Je kunt individueel deelnemen of met een groep. Opgeven kan via keinderdweilen@scvo.nl.  De talentenshow staat onder de enthousiaste leiding van onze ‘ sfeermaker’ Ron Bons. Na het binnenhalen van de optocht, start de finale van de “ urste OSSE Talenten show”. Er zijn fantastische prijzen te winnen. 


Keinderdweilen met prijzen 

Tijdens het keinderdweilen zullen Jeugdprins Laurens, zijn Adjudant Loek en Ron Bons op ‘eigenwijze’-wijze de jeugdoptocht binnenhalen. Deelnemers aan de jeugdoptocht krijgen gratis een dweilkaart. Net als voorgaande jaren kun je met de dweilkaart wat te snoepen en te drinken halen. Dit jaar is er bovendien een groot prijzenfestival aan verbonden. Met het nummer op de dweilkaart zijn grote prijzen te winnen. Zoals 3 overnachtingen in Efteling Bosrijk voor 4 personen en entree tot het attractiepark. Zorg dat je er bent om kans te maken op een prijs! Dus doe mee met de jeugdoptocht en ontvang gratis een dweilkaart. Dweilkaarten zijn ook te koop op het Ossekoppenplein voor € 2,50, maar OP=OP

Rond de klok van 17.00 uur vindt de prijsuitreiking van de jeugdoptocht en het keinderdweilen plaats. 

Om 17.30 uur start er een nieuw evenement op het plein:


"Efkes (Uit)blaozen op ´t plein!“

De Carnavalszaterdag heeft er met "Efkes (Uit)blaozen op ´t plein!“ een nieuw evenement bij.

Na de Carnavalsmis, de kinderoptocht, het keinderdweilen en het Moelenbal hoef je nog niet naar huis, maar ga je  "Efkes uitblazen op ´t plein!“ Een plek om even bij te komen van deze leuke maar drukke zaterdag. Vanaf 17.30 uur krijgt het plein de uitstraling van een "Bierfest"! Het personeel gaat gekleed in Beierse outfit en de enige echte Osse bierpul is er te koop!

Met een bord stamppot (2 munten) kun je gezellig aanschuiven aan de lange tafels en banken! Tot 20.00 uur zullen diverse kapellen hun schlagerrepertoire "blaozen"! Hoffentlich bis dann!