Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 12 nov 2012

SCVO presenteert plannen

Alle plaatselijke nieuwsmedia waren vertegnwoordigd bij het ontbijt op uitnodiging van de SCVO "De Ossekoppen". Natuurlijk wil iedereen meer weten over het voortbestaan van Residentie Vivaldi. De President was hier helder in. Zeker is dat het komende seizoen Vivaldi de Resdentie blijft van het Ossekoppenrijk.
Maar dat neemt niet weg dat we al langer overwegen, om de horeca in het Osse centrum steeds meer bij Carnaval willen betrekken. De samenwerking wordt met een vaste overleg stuctuur ook steeds hechter. Dat is ook de reden dat op zondag 8 januari 2013 het Winterland / Carnaval evenement in stadscafe "De Ontmoeting" wordt gehouden. En ook Headzup First Edition, speciaal voor de jongeren tussen 11 en 17 jaar, komt op zondag 10 februari 2013 naar "de Ontmoeting" hartje centrum. Ook nieuw is de Kick off Beatz op vrijdag 8 februari 2013 die wel in de Residentie Vivaldi plaats vindt. Leuk om te weten is dat de Krinkelkoppen op zondag 27 januari 2013 het vanouds bekende "PilskeHoempa" nieuw leven in blazen. Een groot Kapellenfestijn met deelnemende muziekkapellen uit Oss en wijde regio. Hoewel er pogingen gedaan werden om te gissen naar de naam van de neiuwe Stadsprins, liet de President van de SCVO niet het achterste van zijn tong zien. Niet alleen voor het mooie plaatje, maar de stemming was "goed gemutst".

OSS - Een extra feestavond voor de jeugd en een betere samenwerking met de horeca om het carnaval op straat verder uit te bouwen. De SCVO presenteerde maandagochtend de nieuwe plannen voor het komend carnavalsseizoen.

Bron: D-TV.nl