Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 23 sep 2012

CV de Bôtterkouzers 33 jaar jong

​Nog net in de jaren '70 werd Carnavalsvereniging De Bôtterkouzers opgericht. En zoals dat gaat in carnavalsland wordt een jubileum met het cijfer "11" er in groots gevierd! De Bôtterkouzers kiezen voor een receptie en een feestavond.
Wie alleen wil feliciteren is van harte welkom op 13 oktober in Vivaldi van 17.30 tot 20.00 uur. Aansluitend is er een feestavond bij Vivaldi waar voor 2x € 11.- alles inbegrepen zit, ook de geweldige muziek van Remote Rental natuurlijk. Een feest dat geen carnavalsvierder wil missen! De carnavalsvereniging hoopt vele feestvierders te ontmoeten en roept vooral ook oud-leden op om de avond gezellig mee te vieren. Er zijn een heleboel herinneringen op te halen over 33 jaar carnaval in het Osse!

Als rechtgeaarde Brabanders willen de Bôtterkouzers niet alleen voor zichzelf leven. Vandaar dat zij hebben besloten om eventuele cadeaus te schenken aan Stichting Wensambulance Brabant. Wilt u een cadeau geven? Doet u dat dan in de vorm van een geldelijke bijdrage voor deze stichting.

Kaarten zijn te bestellen via mail: botterkouzers@hotmail.com Dat is ook het adres voor overige vragen. Graag tot ziens op 13 oktober!