Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 17 jan 2010

Narrekappen, dansles en heel veel ander nieuws

Enkele leden van de Technische Commissie SCVO , de commissie fondsenwerving en de Raad van Elluf hebben zaterdag met het plaatsen van vele narrenkappen het Osse centrum versierd. Heel Oss en alle bezoekers van het centrum kunnen zien dat Carnaval weer voor de deur staat. Met dank aan de sponsors. Ook de jongeren zullen weten dat carnaval in aantocht is. Op dinsdag 26 januari komen Prins Rob I en zijn adjudant Koert naar het Maaslandcollege. In de grote pauze van 12.40 uur tot 13.10 uur delen zij “Vrij “- kaartjes uit voor CarnaBal in Sportcentrum Rusheuvel. CarnaBal vindt plaats op 14 februari in Sportcentrum Rusheuvel van 20.00 tot 24.00 uur.

Omdat voor de meeste leden van de raad van 11 de danskunst beperkt is tot de Salsa en wat "los" dansen, gaan ze speciaal voor het 50+ Bal op dansles. Ze zijn van plan de belangrijkste klassiekers onder te knie te krijgen,om niet onder te doen voor de steeds jonger wordende 50 plussers. Ook 50+? U bent zondag 31 januari van harte welkom in Vivaldi. Aanvang 14.00 uur.

De verbranding van d`n Os zou plaats vinden op d`n Heuvel, maar na goed overleg met de brandweer is besloten dit evenement te verplaatsen naar de Eikenboomgaard. Datum en tijdstip blijft ongewijzigd Dinsdagavond 16 Februari om 20.00 uur. Alle muziekkapellen hebben vanwege het afscheid van d`n Os treur muziek ingestudeerd. Alle mannen worden geacht uit respect voor d`n Os verbranding hun hoofddeksel in de hand te houden.

Wie wil er graag met Bruid en Bruidegom aan het ontbijt zitten in Cafè Bellevue op Dinsdagmorgen 16 februari om 10.15 uur. Meld je aan de bar van Cafe Bellevue als onechte Oom of tante of neef of nicht of verre familie. Iedereen is van harte welkom. Voor de prijs hoef je het niet te laten: 10,00 Euro