Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 16 jan 2010

Arno Smits ondernemer van het Jaar

Tijdens het business Gala in theater de Lievekamp is Arno Smits van Smits Opleidingen door Burgemeester Klitsie benoemd tot Ondernemer van het Jaar . Jorg Zwaans, eigenaar van de firma Begra, is deze avond uitgeroepen tot veelbelovend ondernemer van het jaar. Jorg lijkt op het eerste gezicht wat minder bekend, maar was adjudant van de jeugdprins in 1996. Natuurlijk willen wij beide heren feliciteren met hun uitverkiezing.

Arno heeft zijn opleiding instituut van regionaal succesvol naar landelijk uitgebouwd. Verkeers veiligheid staat hoog bij zijn onderneming in het vaandel. In Oss kreeg Arno zeker bekendheid als de sympatieke Prins Arno d`n urste. Maar na zijn ambtstermijn als Prins bleef hij voor de stichting S.C.V.O actief als voorzitter van de nieuw opgerichte commissie: Buiten Activiteiten Binnen Stad. Zijn doel is Carnaval terug te brengen in het hart van de stad Oss. Met een nieuwe aanpak van de Boeren Bruiloft en de Dweilmaondag moet dat lukken. 
Dat hij de verkeers veiligheid een warm hart toedraagt blijkt wel uit het uit eigen initiatief inzetten van de BOB dweilbus .Bovendien heeft  Arno  Smit zich met succes ingezet om sponsors te werven voor Winterland.

Ook Jorg Zwaans heeft een Carnavals verleden .Als Jeugd adjudant heeft hij samen met Jeugd prins Thijs Iding het Osse Jeugd Carnaval getrokken. Op de vraag van de presentator wat Jorg zoal deed was het antwoord kort en krachtig: STELLINGEN ! Hij was duidelijk overvallen door dit eerbetoon en daardoor minder spraakzaam dan de Ex prins ,die de lachers al snel opzijn hand had ,door zijn ongecompliceerde uitspraken in onvervalst Ossisch. Jorg Zwaans heeft op zijn Jeugdige leeftijd nationaal en internationaal al faam gemaakt met magazijn stellingen.