Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 4 jan 2010

S.C.V.O. presenteert de 40ste Osse Pronkzitting

A-meezing Concert carnavalesk Op zaterdag 6 februari a.s. zal de 40ste pronkzitting van de S.C.V.O weer van start gaan. Dit jaar is het hoofdthema ’a-meezing concert carnavalesk’. De ingeslagen weg van drie jaar geleden is verder uitgebouwd tot een waar carnavalesk meezing spektakel. De grootste verandering dit jaar is de locatie. Er is gekozen voor de Groene Engel, die een meer huiskamer biedt aan ons evenement. Dit jaar kan er tijdens de show een drankje genuttigd worden en vrolijk meegezongen worden met een breed scala aan artiesten.
Medewerking dit jaar aan het ‘ a-meezing concert carnavalesk’ zijn o.a. “De Kleinkeinder” uit Den Bosch, Martine Grünwald, Maarten Kling, de gebroeders van Vugt, Frans de Poot, “BB van de Klooiers” e.v.a. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door “Kiep Kwajt” en de Osse formatie “Vanavond Niet Schat” die tevens de afterparty zullen verzorgen.

Kaarten voor het concert zijn uitsluitend te verkrijgen via de Groene Engel:  www.groene-engel.com of aan de theater kassa

Om meer een huiskamer gevoel te creëren zal er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Wees dus snel want op=op!

A-meezing concert carnavalesk

Zaterdag 6 februari

Groene Engel

Aanvang 20.11 uur

Entree € 12.50