Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 26 sep 2011

Uitverkoop bij de Krinkelkoppen

Zondag 2 Oktober 2011 houdt PCV de krinkelkoppen een hele grote uitverkoop van haar rommelmarkt spullen vanwege de verhuizing naar de nieuwe bouwloods. De uitverkoop/rommelmarkt zal voor het eerst in de geschiedenis van PCV de Krinkelkoppen plaatsvinden in Sportcafe de rusheuvel. Deze zal beginnen om 10:00 uur en de entree bedraagt €1,50 het parkeren van uw auto is gratis.

​We hebben onze oude  Nishut tot aan de nok toe gevuld staan met vele spulletjes en spullen. Deze komen werkelijk uit alle hoeken en gaten van de Oude Nishut. Het gaat van klein tot groot van jong tot oud er is weer van alles te vinden.  De vele leden van onze vereniging zullen zich weer inspannen voor u om alles een beetje overzichtelijk neer te kunnen zetten in het Sportcafe van de rusheuvel.
De afgelopen paar keren hebben wij tot vreugde van vele mensen afhaalrondes gedaan in de wijk. Tot onze spijt hebben wij inmiddels zoveel spulletjes en spullen dat wij geen plaats meer hebben.

Zoals alle jaren zijn wij tijdens de carnavalsoptocht in Oss aanwezig met een Grote carnavals wagen en een loopgroep van CA. 100 mensen. De opbrengt van deze grote uitverkoop/rommelmarkt  zal daarom ook ten goede komen aan onze deelname aan de optocht van het komende seizoen.