Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 9 mrt 2011

CarnaBal foto's online

Het was zondag weer lekker uit je dak gaan in De Rusheuvel. Daar werd voor de derde keer het CarnaBal georganiseerd met wederom een 350 jeugdige bezoekers. Vanaf 19.30 uur stonden de jongeren al ongeduldig te wachten tot de zaal open ging en het feestje kon beginnen. Een ontmoeten van klasgenoten en met je vrienden los gaan op de verlichte dansvloer. Dát is CarnaBal ! De intiemere sfeer die Edwin Keizer heeft gecreëerd nodigt al snel uit tot dansen. Ook rondom de dansvloer wordt er flink gedanst en hier en daar loopt af en toe een kleine polonaise.

​De DJ is druk met het draaien van lekkere beat en carnavalsmuziek; af en toe afgewisseld met een optreden van Between. Ook de Raod van Halluf Elluf laat zien dat ze goed kunnen feesten. Rond de klok van tien komt ook  Stadsprins Tom d’n Urste met zijn gevolg een kijkje nemen.
Ook zijn Dansgarde  kan niet blijven stilstaan en swingt lekker met mee. Fotograaf Jan loopt rond met zijn camera om groepjes vrienden en vriendinnen op de gevoelige plaat vast te leggen. Hier en daar komt er ook een ‘setje’ op de foto. De foto’s zijn te zien op de website www.carnabal.nl Moe maar voldaan lopen de jongeren om 24.00 uur richting uitgang. “Volgend jaar weer?”  hoor je uit de monden van de gasten. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagde avond en weet dat we er met het CarnaBal in Oss  een te gekke feestavond voor de jeugd bij hebben.
Na enige vertraging staan de foto's online http://www.scvo-foto.brinkmedia.nl/foto2/thumbnails.php?album=123

Kijk ook eens hier http://carnabalscvo.hyves.nl/